Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
باید باشه چون موضوع مهمیه. ولی کلا هرچیزیو پیدا نکردید ایمیل بدید
2021-09-09 05:44:00

Similar Question:
#ایمیل

از چه تاریخی میتونیم دنبال استاد باشیم و ایمیل بزنیم، همیشه میشه یا ددلاین خاصی داره؟
2021-08-31 12:27:00 #Canada [استاد] ویزایدانشجویی

با عرض و تشکر سوال من این هست که : آیا این درسته که به اساتید بازنشسته نباید ایمیل زد چون کاری ازدستشون برنمیاد ؟ و سوال دوم:آیا این درسته که بهتر هست که به اساتید سن بالایی که عنوز بازنشسته نشدن ایمیل نزنیم چون حوصله جواب دادن و اسکایپ را ندارن؟ تشکر
2021-09-12 03:15:00 #Canada [کار] ویزایدانشجویی

سوالم این هست که برای سلف فاند هم باید به اساتید برای پذیرش دانشگاه ایمیل زد یا نه و در صورتی که من به دانشگاه اعلام کنم سلف فاند میخوام آیا بهتر بهم پذیرش میدن یا اینکه تاثیر منفی داره؟
2021-09-12 03:42:00 #Canada [سلف فاند] ویزایدانشجویی

کسی نمونه ایمیل به استاد و SOP (انگیزه نامه) به استاد برای پذیرش Masterرشته برق و کامپیوتر سراغ دارن ممنون میشم کمک کنید?
2021-09-16 10:58:00 #Canada [استاد] ویزایدانشجویی

برای CAQ اقدام کردم و الان یه ایمیل دریافت کردم که بایستی سریع یک بیمه درمانی یکساله کبک را به مدارکم اضافه کنم کسی میدونی چه بیمه ای بهتر هست برای کالج در مونترال ؟یا اینکه کسی تجربه داشته باشه برای بیمه ??????
2021-09-17 19:08:00 #Canada [کالج] ویزایدانشجویی

و به استادی ایمیل زدم این جواب رو داده? thanks for your interest Can you please send me %, GPA, institutions and proposed research questions only in the body of an email معنی اون درصد % منظورش اینه که جزو چند درصد رشته بودم ؟یا نمره هر درس رو به صورت درصد دربیارم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
2021-09-23 15:32:00 #Canada [استاد] ویزایدانشجویی

با به گروه من اگر کسی تو گروه اطلاع داره متشکر می شم کمک کنه من پذیرش دانشگاه را دیروز برام ایمیل کردند از طرف دانشگاه آلان من مرحله بعدی چه کار باید بکنم؟ وارد سایت IRCC بشم و اونجا مدارک را بارگذاری کنم یا مرحله دیگری قبل از این هست؟
2021-09-24 09:16:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزایدانشجویی

نمونه ایمیلی دارین واسه پیگیری وضعیت بررسی پرونده پذیرش؟ چون جواب پذیرشم بعد از 2 ماه هنوز نیومده و تو مرحلهpre-Screening هست.
2021-09-27 05:34:00 #Canada [پذیرش] ویزایدانشجویی

من پرداخت شهریه کالج رو انجام دادم ولی هنوز ایمیلی بهم ندادن که باهاش بتونم مدارک رو سابمیت کنم که وقت بایو هم بگیرم چقدر دیگه باید منتظر بمونم؟
2021-09-30 16:57:00 #Canada [کالج] ویزایدانشجویی

جواب ایمیلو دادن گفتن بسته شده دیگه باید واسه پاییز ۲۰۲۲ اقدام کنید من سوال دیگه ای هم دارم همونجور که گفتم من دانشجو هستم الان ولی مدرک زبانی که باهاش ویرا گرفتم الان ۶ ماهه اکسپایر شده ممکنه دانشگاه بهم پذیرش کاندیشنال بده تا دوباره نمره زبان ارائه بدم؟
2021-10-07 16:19:00 #Canada [نمره زبان] ویزایدانشجویی

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada